Gratis Toolkit:
voor een ontspannen schooldag


ERVARINGEN

Voordat ik begon aan het traject met Femke had ik zo mijn twijfels of ik wel iets zou hebben aan coaching. Maar het heeft me zeker geholpen. Ik ben me bewuster geworden van mezelf en mijn gedachten. Het heeft me rust gebracht. Rust ook om de keuzes te maken die voor mij belangrijk zijn. Ik heb nu meer zicht op wat ik wil en hoe daar naar te handelen. 
Daarmee heb ik ook eindelijk de beslissing genomen om in het onderwijs te blijven werken en heb ik een concreet beeld en plan van aanpak over de rol die ik wil innemen. Ik doe het nu echt anders dan een half jaar geleden. 

Marjolijn

Femke is talentvol in het op haar rake en ook bescheiden manier je dichterbij je gevoel te laten komen. Ze is rustig, voelt je goed aan en kan je op een liefdevolle manier begeleiden. Ze is krachtig in haar observaties en voelt erg goed aan wat er bij de ander speelt. Je voelt je veilig en gezien bij haar en je kunt je kwetsbaar opstellen bij Femke.
Haar integere manier van werken heb ik als zeer prettig ervaren!

Tineke

Ik doe het nu echt anders dan een half jaar geleden. 

Marjolijn

Femke heeft zo een fijne manier van zich in je situatie verplaatsen. Met heel veel liefde en fingerspitzengefühl legt ze de vinger op de plekjes die aandacht mogen krijgen. Ze laat je voelen wat onder die eerste laag van emotie zit. Samen ontdekken wij wat ik mag leren, welke les er voor mij in zit. En daarna helpt ze mij telkens vertalen naar mijn werk, naar mijn leven. Ik krijg echt superfijne handvatten!

Anna

Het is fijn dat Femke duidelijk verstand heeft van het onderwijs. Je hoeft niets uit te leggen, de context is helder. Femke brengt je snel naar de kern, maar de regie ligt bij jou.
Wat ik ook prettig vond, waren de praktische stappen. Leuk om je waarden te weten, maar wat doe je dan in de waan van de dag? Door opdrachten tussendoor kon je daar ook goed mee aan de slag.

Ellen